sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Eiran kulmat.

Tito oli viikonlopun kaverini, Viken luona hoidossa, kun hän itse kysyi haluisinko tuoda sen hoitoon. No tokihan se passaa aina! ;)

Kiitos paljon Virve! :)

Pääsinpä sitten hyvillä mielin käymään perjantaina kapungilla juhlistamassa kaverini syntymäpäivää ja jutustelemaan todella pitkästä aikaa hänen kanssaan :)

Tänään kun menin Titoa hakemaan takaisin kotia, käytiin sovitusti ensin tekemässä lenkki Helsingin edustalla. Käveltiin ensin siinä rannan tuntumassa jäällä, monien muidenkin helsinkiläisten ihmisten kanssa. Olipa siellä yhdellä nyppylän päällä turistiryhmä syömässä vetäjiensä paistamaa makkaraakin. Se haju ilmeisesti veti Titoa kovin luokseen, kun oikein innolla oli siihen suuntaan menossa ;)

Tämän reilun kahden tunnin kiertelyn aikana käytiin myös kahdessa eri koirapuistossa vähän aktivoimassa citykoiria, kun poitsu niin halusi mennä leikkimään + saatiinpa hyvin niihin koiriin vauhtia, kun molemmissa koirat vain seisoskelivat paikoillaan sinne mennessä :)

Kaivopuistossa sitten tulikin ihme otus vauhdilla ja kilkattaen lähelle! Siinä olikin Titolla ihmeteltävää ja lopulta sen olikin sitten pakko alkaa haukkumaan kovasti.
Kyseessä oli siis seuraavanlainen tapaus:


Hevonenhan siinä mennä viipottaa, reki perässä :D


Mukavaa sunnuntain jatkoa vain kaikille ja parempaa ensi viikkoa myös :)


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niinpä :)
      Eipä ole Tito aikaisemmin nähnyt näin heppaa, keski-suomessa pentuna kyllä laitumen reunalla ja jo silloin oli kauhee haukkumaan hepalle :)

      Poista

Powered By Blogger