maanantai 1. elokuuta 2011

Ulkoilua ja kylässä käynti.

Heiiii kaikki!! 
Täältä tulee taas uusia kuvia aikanne kuluksi, varsinkin Railille Lieksaan :)


I´m king of the hill!!
Näin kivoja paikkoja löytyy lähistöltä :)


Sateen jälkeen tulee kivoja lätäköitä missä voi istua ja syödä heinää samalla kun peppu viilenee :)


"Ette ole tosissanne?! Ei nyt vielä lähdetä! :/
Tässä oli niin mukava olla"


Tänään. Maanantaina 1.8. tuli se päivä jolloin viimein päästiin käymään kaverin luona jossa on kaksi kissaa. Tässä kuvassa on toinen niistä pojista eli Matti. Mielenkiinnolla lähdettiin käymään ja katsomaan mitenkä Tito tulee toimeen kissojen kanssa tai toiste päin, mitenkä kissat tulee toimeen Titon kanssa ;)


Mattia kyllä kiinnosti vieras, mutta piti pysytellä vähän kauempana ja katsella ihmeellistä otusta joka hääri pitkin poikin asuntoa.


Tito kyllä häntä heiluen oli jo ovella tervehtimässä poikia, mutta pojat ei ollu niin innoissaan. Teppo meni karkuun. Matti ei nyt niin jyrkästi kieltäytynyt tutustumasta vieraaseen, mutta ei Matista ollut Titolle leikkikaveriksi.. vaikka kuinka Tito yritti.


Ei auttanut vaikka kuinka rauhallisesti meni lähelle. Vaikka tassulla Matti sivalsti Titoa muutaman kerran, ei ilmeisesti ollut kynnet esillä, sillä ei Tito niihin läppäisyihin juuri reagoinut. Lähinnä piti sitä leikkinä.. yllätys..


Viimeisenä oljenkortena Tito yritti vain maata lattialla nätisti ja heiluttaa häntää, josko siitä Matti innostuis leikkimään... Ei, ei innostunut. Katsoi vain paikallaan vierasta :)
Huonomminkin olisi voinut tämä kohtaaminen mennä. Ei mennyt. Titossa on potentiaalia vaikka mihin, ehkä, ilmeisesti, tai jotain :)



Tämän päivän koettelemukset ei ole vielä Titolta ohi, sillä kolmelta olisi aika eläinlääkärille. Tehosterokote annetaan silloin.

Sitten jossain vaiheessa päästään käväsemään jossain koirapuistossa (tai koirametsässä mistä työkaveri vihjaisi) ja katsomaan mitenkä käy, kun päästää pojan vapaaksi. Tuleeko enää luokse vai juokseeko koko ajan karkuun :)
Valitettavasti ei ole ollut mahdollisuutta pitää tähän mennessä vapaana ollenkaan, kun tässä sen verran paljon liikkuu ihmisiä ja muita koiria, sekä autoja.

3 kommenttia:

  1. Moikka
    ja terveiset Matinkylästä!

    On kyllä niin hauskoja kuvia ja juttuja Titosta täällä - ja äitimuori Hipun kanssa on monenmoisia tutunnäköisiä ilmeitä ja meininkejä...

    terv Heidi

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi ja ihania kuvia!
    Terveisiä Jonna-tädiltä :)

    http://jonna.hamstrom.fi/

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia :)

    Nyt on pieni tauko tullut blogin päivityksessä, mutta eiköhän taas pian lisää kuvia tule.
    On niitä kertynyt jonkin verran.. yllätys ;)

    VastaaPoista

Powered By Blogger