perjantai 14. kesäkuuta 2013

Taikasana

Käytiin Titon kanssa iltalenkin lopussa koirapuistossa, koska poitsulla on kauheasti kertynyt energiaa tämän viikon aikana. Liian paljon ollut yksin kotona mun töiden ja muiden pakollisten menojan vuoksi.
Eikä asiaa tule helpottamaan tulevan viikonlopun ja ensi viikon työrupeaman tuomat päivät.

Huomenna menenkin töiden jälkeen väsyttämään Titoa Rajasaareen, koska sunnuntaina on extra pitkä työpäivä edessä. Koiranulkoiluttaja kaverillani oli jo menoja sovittuna, niin ei saa helpotusta päiväänsä Tito tällä kertaa.
Tiedän, että se pärjää 11 tuntia yksinkin, mutta on se liian paljon. Mun mielestä. Sanoo kuka mitä hyvänsä. Mielestäni 8-9 tuntia on se maksimi, mutta minkäs teet.

Tämä otsikon taikasana meinaa seuraavaa asiaa kuvasarjana esitettynä:








Kovin nopeasti rauhoittuu poitsu, kun sanon "Ei enää", eli sillon loppuu leikki.
Tito ei totellut minua, kun käskin olemaan haukkumatta ja hyppimättä, niin löytyypä sitten ainakin todella toimiva käsky mitä uskoo ;)

Kyseessä oli kepin heittoa koirapuistossa ja Tito oli todella ylikierroksilla. Toki tämä kepinheitto ei ehkäpä ollut se fiksuin asia tällä hetkellä, mutta katsoin paremmaksi antaa poitsun juosta sen perässä ja pitkin puistoa (koska ei ollut muita koiria).
Toki Tito tutkiskeli ja haisteli ja söi ruohoa (äh) pitkin poikin aluetta.


3 kommenttia:

  1. Ruohot maistuu meillekin=) ja joskus sitä oikeaa sorttia oikeen etsitäänkin, Ruohoissakin on vissiin eroja.

    VastaaPoista
  2. Mainio kuvasarja! Ja kyllä meidänkin tytöille kesäisin ruohot/heinät maistuu ja usein pitää pitkään haistella ja etsiä juuri sitä oikeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Titolle tuntuu kelpaavan vain se leveä heinä/ruoho..mikä lie. Se mistä pystyy tekemään sen jokun "pillin" tms :)

      Poista

Powered By Blogger