sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Treffejä ja osteopatiaa


Mistähän sitä alkaisi purkamaan ajatuksiaan. Tällä hetkellä olen kyllä sen verran väsynyt, että olisi ollut parempi siirtää koko hommaa toiselle päivälle. Silti en siirrä, koska epäilen jättäväni koko kirjoituksen kirjoittamatta.

Aloitetaan vaikka siitä, että eilen ajeltiin aamupäivällä auringon saattelemana Porvooseen pihistreffeille minne saapuikin 10 koiraa omistajineen. Hyvä porukka oli ja koirilla oli hauskaa, pientä nokka pokkaa löytyi myös koirien kesken, mutta loppua kohden kaikki meni kuitenkin hyvin. Kukaan ei myöskään karannut, vaikka paikka on semmoinen, että pääsee kyllä menemään pidemmällekkin jos vain haluaa. Ei ole siis mikään aidattu koirapuisto.
Porvooseen voisivat tehdä kyllä koirapuiston :)

Muutama kuva treffeiltä:



Tito loikkii onnessaan





Pääsin rapsutelemaan ihanaa Ottoa :)




Kemppaisella oli jotain asiaa..

Otto ja Tito

Kiva oli käydä ja katsella taas koirien puuhastelua, kuunnella toisten pihisihmisten juttuja.
Vaikka lähtö oli vaikeaa väsymyksen takia, niin kyllä se unohtui paikan päällä :)
Helsingissä olisi ollut Uutelan koirapuistossa pihistreffit myös eilen, mutta enpä niistä tiennyt mitään siinä vaiheessa, kun sovin Porvoon treffeistä.
Toki olisin voinut mennä Titon kanssa Uutelaan Porvoon reissun jälkeen, mutta poitsu on nyt pienessä rasituskiellossa, tai jotain semmoista.

Tästä päästäänkin toiseen asiaan eli siihen, että käytin Titoa torstaina Jerry Ketolan luona käsittelyssä, kun poitsun olemus on taas mennyt huonommaksi viimeisten viikkojen aikana.
Kävely ollut sivuttaista ja muutenkin ns. ei normaalia. Jumia on ollut havaittavissa ja viimeinen "niitti" taisi olla alkuviikosta tehty kävelylenkki samalla, kun vietiin auto huoltoon.
Matkana lenkki ei ollut pidempi kuin mitä normaalistikkaan kuljetaan, eikä mitään vaikeaa maastoa, mutta seuraavana aamuna poitsu oli kovin kankean oloinen ja ei ollut kovin halukas tekemään tarpeitaan.

Jerryn käsittelyssä selvisikin, että poitsun kroppa on jumissa rintakehästä asti.
Jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen alkoi paikat "sulamaan", mutta silti jumia jäi kroppaan ja sen takia varattiinkin samantien kaksi muuta käyntiä valmiiksi.
Nyt saatava tämä jumit pojasta pois, että on hyvä alkaa liikkumaan kesää kohden ja kesällä kunnolla ja hyvässä kunnossa :)

Käsittelyä seuraavana aamuna liike olikin jo huomattavasti parantunut aikaisempaan. Huomasin jopa jotain outoa sisälle mennessä, nimittäin katselin hetken Titon takatassuja hämmentyneenä ja totesin takatassujen (anturat) olevan kokonaan maassa. Aikaisemmin poitsu on kävellyt ainakin osittain ns. "varpaillaan". Tai siis sen nyt vasta tajusin! Voi äly hoi, oonpa taas tajunnut asioita hyvin... huoh.

No mutta, asiaan on puututtu ja ammattilainen hoitaa Titoa nyt :)

Jerryllä on kokemusta muistakin pihiksistä ja siinä vaiheessa, kun Tito ei suostunut jäämään kylkiasentoon sain kuulla, että on muitakin pihiksiä jotka yhtälailla pinkoo pystyyn! Huoh, mun koira ei ole ainoa! ;D

Tänään lähdettiin käväsemään vielä Rajasaaressa, kun tutun kanssa sovittiin koiratreffit sinne :)
Siellä poitsu oli kovin vireän oloinen ja hetkittäin leikki jopa muiden koirien kanssa :D
Monen monta kertaa yritti saada mut heittämään keppiä sille ;) Tänään oli keppinheitto pannassa kokonaan.... sekös ihmetytti Titoa :D
Hieno ilma oli tänäänkin täällä, joten oikein mukava oli kierrellä saarta ympäri. Ihan niin hyvä ilma oli, että kotona alkoi sitten naamaa kuumottaa ja punottaa :D
Minulla siis, ei Titolla ;)

Maastoitunut vene ja Tito

Ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja ja uuden viikon aloittamista. Kesää kohden mennään ja kovaan tai ainakin kelloja siirrettiin sen takia :)


3 kommenttia:

  1. Ihanat treffit teillä! Mä tajusin ihan liian myöhään että mihin kellon aikaan noi Porvoon treffit oli, ajattelin jotenkin että kahdetatoista. Sitten kun lähdin 11 maissa tarkastamaan ajankohtaa niin totesin jo olevani auttamattomasti myöhässä! Kouvolasta kun ajaa Porvooseen tunnin verran... No mutta joku kerta mäkin vielä tyttöjen kanssa sinne ilmestyn!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi teillä ja kiva kun päivität usein! :) Hienoja kuvia! Venekuva taitaa olla Stansvikista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Veneuvan otin tuolta mattolaiturin vierestä :)

      Poista

Powered By Blogger