perjantai 13. maaliskuuta 2015

Puistoiluja

Maanantaina lähdettiin käymään Rajasaaren koirapuistossa pitkän, pitkän tauon jälkeen. Lopputalvi ollut niin liukas, että ei ole viitsinyt sinne lähteä luistelemaan ja ottamaan riskiä että koiratkin loukkaisi itsensä liukkaan maaston vuoksi.

Nyt oli hyvä olla. Aurinko paistoi ja oli kohtuullisen lämminkin :)
Tito ainakin nautti olostaan, pääsi kunnolla juoksemaan ja olemaan pitkästä aikaa myös.

Hymypoika Tito
Laitoin poitsuille heijastinliivit päälle, että näen paremmin missä mennä viipottavat, varsinkin Axu. Sillä kun on ollut tapana siellä kadota omille reissuilleen. Tällä kertaa pysyi aika hyvin porukassa mukana.

Axun liivi on vielä aika väljä, joten hyvin kasvuvaraa löytyy vielä ;)
Sitä en muista minkä ikäiseksi se mahtui Titolle. Pitäisi ihan alkaa selvittelemään vanhojen kuvien perusteella tätä asiaa. Jotenkin tuntuu, ettei se Titolle kovin kauan sopinut vaikka Titokin on ollut hoikkapoika pienestä pitäen. Tai ei se enää ole, nyt on hyvässä lihassa ;)
Onneks kuitenkin hieman on laihtunut nyt talven aikana, kun muutin näiden ruokaa hieman :)

Tässäpä muutamia otoksia maanantailta vielä:

Nuuhkis, mikäs se täällä oksalla on?
Dumbo lentää

3 v pihis tuli moikkaamaan poikia

Axu meinas alkaa isottelemaan, mut toinen ei lähtenyt juttuun mukaan.


Hähää! Enpäs anna keppiä sulle!


Jep. Tito meni sit kahlailemaan mereen. Etsi keppiä mikä ei ollut siellä :)
Sittenpä kävikin niin, että tiistaina mie tulin kipeäksi ja kuume nousi. Outoa. Ei mulla kuume nouse juuri ikinä!

Tito on sit ollut se rentoreiska ja makoillut miun vieressä. Axu ei oikein handlaa tätä juttua. Käytännössä se ei päivällä tahdo nukkua ollenkaan. Jatkuvasti puuhastelee jotain. Välillä luvattua ja välillä vähemmän luvattua toimintaa, kuten suolistaa pehmoleluja :P

Näin ollen olen nyt käyttänyt pojat "päivälenkillä" koirapuistossa, jotta mie oon päässyt helpommalla ja ne ovat päässeet liikkumaan enempi.

Jotta asioihin olis se poikkeus, niin tänään vaikuttaa Axu väsyneemmältä eli makoilee tässä vieressä.
Eilen tosin oltiin Uutelan koirapuistossa vierailemassa ja siellä oli kiitettävän paljon koiria ja yksi vinttikoira oli kovin kiva kaveri Axulle ja tämä parivaljakko oli kova juoksemaan keskenään :)

Keskiviikkona käytiin tässä "meidän" koirapuistossa eli Sarvaston koirapuistossa. Silloin ei ollut seuraa pojille toisista koirista.
Tässä nähtiin taas, kuinka Tito tietää milloin mie olen kipeä. Ei yhtään venkoilut pallon antamisen suhteen, vaan hienosti luopui pallosta heti :)

Pallopoika

Komia tästä tyypistä on tulossa (tai on se jo sitä) <3
Eilinen Uutelan visiitti taisi olla vähän liian pitkä ja "rankka", vaikka olo oli hyvä,  sillä illalla vähän nousi vielä kuumetta ja tänään on kovin väsynyt olo ja kaikkea ei niin mukavaa. Tänään siis poitsut joutuu tyytymään lyhyisiin kävelyihin ja taidan skipata koirapuistonki. Mennään sitten huomenna taas. Tänään lepäillään kolmistaan.

Eilen tehtiin Uutelan puistoilun jälkeen lyhyt kävely lähimetsässä remmissä missä molemmat on kiinni. Ihan vielä se ei ole se toimivin ratkaisu näille kahdelle.
Molemmat menossa eri hajujen perään ja Axu sinkoilee miten haluaa. Paitsi silloin, kun Tito menee eteen päin. Sillon Axulla ei riitä voimia estää eteenpäin menoa. Heilahtaa vaan hihnan päässä :D

Mut kyllä tää tästä, kun vähän Axu kasvaa ja asiaa harjoitellaan :)Rungon ylitys onnistui kyllä hienosti :)

Nyt ei muuta kuin oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua :)

Axu osallistui myös tämän blogin päivitykseen ;)


6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia pojista!
  Loistavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihania vauhti kuvia. Itsekin haaveilen, että jossain vaiheessa otan toisen pihakoiran myös. Niin on mukava seurailla kuinka hienosti sujuu kahden poitsun kanssa elo :) Ihanaa aurinkoista viikonloppua teillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Tarpeeksi kun vanhempi kasvaa ensin, niin helpompaa elo on :)
   Teille myös aurinkoista vkonloppua! :)

   Poista
 3. Keväiset & aurinkoiset päivät ovat luotuja ulkoilua varten. Nyt alkaa suurin kurasesonkikin olla takana. Mua nyppii urakalla, koska vietän aikaani töissä.
  Kunhan kevät etenee ja maa sulaa, meidän pihan aitaus tehdään loppuun. Sitten voikin rallitella omalla tontilla vapaana. Miten musta tuntuu, että meidän jätkät tykkää ;)
  Mahtavan kivaa viikonloppua ja terkkuja karvakuonoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja toivottavasti pahat kurakelit ei tule takaisin enää.
   Uskon niin hyvin tunteen, että nyppii olla töissä. Vaikka oonkin nyt kipeänä enkä pysty täysin nauttimaan tuosta kelistä, niin ennemmin olen kipeenä kotona kuin töissä. Olis tämä koko loppuviikko ollut pelkkää töissä oloa muutoin.

   Tein poitsuille tulee kyllä niin luksus oltavat, kunhan aidat valmistuvat. Täällä olis kaksi kateellista poitsua, jos tietäisivät tuosta ;)
   Kiitos samoin, rapsut K:lle ja V:lle myös!

   Poista

Powered By Blogger