keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Sunnuntai ajelulla

Käytiin sunnuntaina moikkaamassa iskää ja Reetaa mummolassa pitkästä aikaa.
Riemuhan siitä repesi koirien kesken, vauhtia riitti :)

Muutaman kuvankin otin, mutta aika huonosti onnistui jälleen kerran. En näköjään enää osaa kuvata kunnolla, tosin valoa olisi voinut olla enemmän. Sitä auringonpaistetta olisi tarvittu :)

Näin ollen tällä päivityksellä muistutetaan, että ollaan me täällä vielä olemassa.

Titon tassuhan operoitiin sillon pari viikkoa sitten ja tikit otettiin pois viime viikolla. Se reissu kävikin sitten kuntoilusta!

Poitsu nimittäin riuhtoi niin kauheasti tassuaan ja itseään, että jouduttiin pyytämään eläinlääkäri avuksi. Minä ja hoitaja pideltiin Titoa ja lääkäri otti lopulta ne tikit pois.

Nyt olen miettinyt, että mitenköhän tulevaisuudessa kaikki rokotusreissut menee tuon osalta, kun se alkaa jo pöydälle nostettaessa venkuroimaan.
Todennäköisesti tulen ehdottamaan onnistuisko se rokotus vaikka lattialla tai sitten niin, että Tito on mun sylissä. Viimeksikin kun rokotettiin niin siitä meinannut tulla mitään ja nyt kun tuli tämä tassuongelma, niin eläinlääkäripelko tms. vahvistui entisestään :/

Onneksi tassu vaikuttas olevan ihan kunnossa nyt, mitä nyt karvoja puuttuu. Toivotaan, että ne kasvaa nopeasti takaisin.
Sunnuntaina tosin taisi tassusta haava vähän aueta kovassa hangessa, kun en laittanut mitään suojaa.
Tossu ei olisi pysynyt kuitenkaan siinä ja en sitten viittinyt sidettäkään laittaa kastumaan siihen.
Pitää siis vielä seurailla ja putsata sitä ja toivoa ettei sinne kehity taas samaa tulehduspesäkettä.

Nämä löpinät saa tänään riittää, joten seuraavassa parit kuvat karvaotuksista :)


Kaikilla oma suuntansa ja menonsa :DEi näitä kavereita paljon tarvinnut kuva, kun menivät omia menojaan takaisin pihaan ;)

:P

Mukavaa viikoa kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Powered By Blogger