sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Joulukuun 18. päivä

Eilen käytiin viettämässä pikkujoulua kaverin luona Ruoholahdessa.
Siellä oli myös Titolle jotain uutta ja omituista. Nimittäin kolme hiirtä häkissä. Semmoisiin ei olla aikaisemmin törmättykkään, joten mielenkiinnolla tapahtumaan seurattiin.

Aluksi, kun hiiret oli vielä pesässään piilossa nukkumassa, Tito kävi kyllä haistelemassa ja ihmettelemässä häkkiä, mutta jätti lopulta häkin rauhaan ja puuhasteli muuta pitkin asuntoa.
Lopulta kun hiirulaiset alkoi yksi toisensa jälkeen liikehtimään ja menemään syömään, myös Tito havahtui siihen. Olipa näky, kun poitsu huomasi ensimmäisen kerran hiiren häkissä ja jämähti ihmeissään tuijottamaan otusta :D

Eihän Titoa voinut ittekseen siinä häkin vieressä antaa olla, kun kovasti olisi kiinnostanut tehdä lähempää tuttavuutta maistelemalla, haistelemalla, leikkimällä... häntä vipatti niin mahdottomasti että, murinaa ja vähän haukuntaakin väliin :D

Videokuvaakin löytyy, mut pitää ensin keksiä mitenkä saan äänet poistettua eli pelkkä kuva vain olisi katsottavissa ;)

Tito "haistelee ja maistelee" hiirtä :)

Tiukkaa seuraamista ylhäältä päin myös :D

Ja häkin toiselta puolelta, lattiatasolta :D


Hiirien vahtimisessa tuli kovin kuumakin läähättämisen perusteella, tosin asunnossa oli kyllä suht lämmintä ainakin verrattuan kotioloihin :)

Pikkujoulut oli kyseessä, mut omat lelut otettiin silti mukaan ja alusta. Pallo oli kiinnostava myös kyläpaikassa :)


Muuten onkin ollut sitten ihan tavallisen märkää, pimeää ja ankeeta. Ei lumesta tietoakaan. Eikä pakkasista. Vettä sataa päivä toisensa jälkeen.. ei kiva ei.


2 kommenttia:

Powered By Blogger