keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulukuun 28. päivä

Tänään käytiin oikein mukavassa kelissä kävelemässä pieni lenkki aamutuimaan (12 aikaan päivällä) ja samalla päästiin vähän poukkoilemaan metsikön puolella, kun on yöllä mennyt pakkaselle niin ei ole niin pehmeän märkää joka puolella :)

Ja kun aurinko paistoi niin olihan se kamera otettava taas matkaan mukaan.
Pari suht onnistunutta otosta tuli, jotka pystyy julkaisemaan :)

Lenkin jälkeen tultiin sisälle ja allekirjoittanut eli Heidi pääsi syömään aamupalaansa. Toiveissa olisi ollut myös että Tito olisi syönyt.

Söihän se osan napsuista (Royal Canin Junior mini), mutta ennemmin poitsu olis halunnut syödä kinkkua mitä siivutin itelleni leivän päälle...
Tokihan hää sai vähän sitä, mutta ei sentäs niin paljon kun ite olisi halunnut :D

Sitten hetken oleskelun jälkeen lähdettiinkin käymään koirapuistossa ja meidän epäonneksemme sieltä lähti juuri samalla hetkellä pois kolme isoa koiraa. Jäimme siis keskenämme kiertämään aluetta.

Oltiin jo meinaamassa lähteä pois, kun ilmaantui yksi koira puistoon. Se ei ollut mikään leikkisä tyyppi, joten edelleen oli tylsää. Sitten tulikin kaksi koiraa lisää, sisarukset, mutta nekään ei oikein innostunut aluksi olemaan Titon kanssa kun ovat tottuneet keskenään leikkimään ja olemaan. Pientä leikin poikasta lopuksi saivat aikaan, mutta sitten Tito alkoikin vilkuilemaan autoa siihen malliin ja juoksentelemaan portille että pois oli lähdettävä.
Ensimmäinen kerta oli nyt, kun Tito itse ilmaisee halukkuutensa lähteä pois.

Tito poseeraamassa jäisellä kalliolla aamu(päivä)lenkin aikana :)

Poitsu tapittaa järkähtämättömänä, kun metsikon poikki menee mies ja koira :)

Koirapuiston maitolaiturilla katselemassa, joskos kavereita tulisi.



Lisätään vielä lopuksi videopätkä minkä kuvasin koirapuistossa, ei siinä mitään ihmeellistä ole mutta näkeepä Raili taas Titon menoa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Powered By Blogger