tiistai 2. heinäkuuta 2013

Matkalla

Lähdettiin eilen Titon kanssa suorittamaan tämän kesän suomen kierrosta.
Näin alkuun otettiin vaatimattomasti suoritettavaksi noin 560 kilometrin matka iltapäivän ja illan aikana. Tämän matkanvarrelle oli kylläkin sovittu pihistreffit Mian, Kåren ja Viggon kanssa Haminassa :)

Kotoa startattiin melkein tunti myöhemmin kuin olin suunnitellut eli lähempänä kolmea iltapäivällä ja perille tultiin siinä noin puoli kahdentoista aikaan, eli perillä oltiin niin kuin olin ajatellutkin aikaisempien reissujen pohjalta.

Matkan antoisin kohta oli kyllä Hamina ja siellä Mian ja koirien kanssa kävely ja koiruuksien välisen kemian seuraaminen.

Aluksi poitsut muris ja äänteli toisillensa, mutta kauan ei mene kun sopu ja ymmärrys niiden välillä oli selvä :)

Mian kanssa vitsailtiin, kun mie kiinnitin huomiota Kåren ja Viggon kokoon.
Viggokin on Titoa noin vuoden nuorempi ja silti äijä on rotevampi kuin Tito! :D
Vitsinä mm. se että Haminan vedessä tai ruuassa on jotain lisäravinnetta, jota mun pitää hommata Titolle ;D

Näin kuljettiin ensimetrit.
Titon ja Viggon pystypainia.
Nuuhkista :D


Sulassa sovussa ja paljon tällä tavalla mentiin :)

Haminassa kiertelyyn, kaarteluun ja jutusteluun sai helpostti menemään noin puolitoista tuntia, joten tällä tavalla Tito jaksoikin pötkötellä kaikessa rauhassa reilun kolmen tunnin verran takapenkillä, kunnes alkoi levottomammin liikehtiä ja elehtiä että tauko vois tehdä hyvää.

Matkalla tehtiinkin, Haminan jälkeen, vain yksi tauko Kontioniemellä ja siinähän oli oikein oiva paikka myös kävellä ja Titon tehdä tarpeitaan :)

Kontioniemen taukopaikkaa.

Näin ollen yksi osuus meidän lomamatkasta on takana ja me jatketaan oleskelua täällä itä-suomessa muutaman päivän ajan. Jää nähtäväksi kauanko ollaan, koska itse tulinkin sitten kipeäksi. Toivottavasti menee näiden parin päivän aikana ohi, ettei alkuperäistä matkasuunnitelmaa tarvitse muutella juurikaan.


2 kommenttia:

  1. Kesäflunssanko sait? Kurjaa! Joskushan se on niin, että lomalla sairastuu, kun antaa vihdoin periksi pitkän puurtamisjakson jälkeen. Toivottavasti paranet pian!

    Meidän pojat oli koko eilisen päivän pyrkimässä autoon. Tänä kesänä autossa matkustaminen on tarkoittanut kivoja treffejä muiden koirien kanssa kanssa, kuten Jaanalla ennen juhannusta ja nyt Titon kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Siltä vaikuttas. Korvat tukos, kurkku turvoksissa ja keuhkotkin toimii miten toimii. Ja aina ihana räkä mukana menossa.
    Jospa tää tästä pian...

    Heheh.. poijjaat haluaa selvästi autoilemaan ja koiratreffailemaan lisää! :D

    VastaaPoista

Powered By Blogger