maanantai 14. huhtikuuta 2014

Osteopatiasta

Tänään käytin Titon kolmannen kerran Jerryllä hoidettavana.
Viime kerralla alkoi poitsu olemaan jo siinä kunnossa, että kolmatta kertaa ei olisi tarvittu, mutta kun oltiin jo ensimmäisellä kerralla varattu niin päätin, että käydään nyt sitten vielä.

Hyvin oli poika kondiksessa ja nyt sai vielä enemmän avattua jumituksia oikeasta lonkasta, mikä on ollut aina Titolla se jumittavin.

Tällä kertaa myös muistin pyytää, että kopelois pojan oikeaa etutassua, kun olen viime vuoden talven (?) nyrjähdyksestä seuraillut tassun liikettä ja olemusta. Omasta mielestä se ei ole ollut normaali.
Käsittelyssä Jerry tunsikin hienoista puolieroa tassuissa. Vasen liikkui ja taittui normaalisti, mutta oikea tuntui hieman jäykemmältä.
Arveli traumasta johtuneen sidekudoksen aiheuttaneen jäykkyyden, mikä varmasti pitää paikkansa.

Äsken ulkona seurasin innolla Titon askellusta, kun se näytti nyt tasapainoiselta ja normaalilta! :)
On se hienoa kuinka pienellä asialla saadaan isoja muutoksia näkymään :)

Tänään Tito oli myös ihanan rauhallinen käsittelyssä :)
Syy siihen on toki se, että vietettiin tänään peräti kaksi tuntia koirapuistossa!
Ensin oltiin isolla puolella kaksin ja poitsu sai leikkiä pallon kanssa kaikessa rauhassa. Sitten oli tarkoitus lähteä kävelemään, mutta poitsu haluskin vielä pienelle puolelle. Noh, sinne mentiin, kun ei olla koirapuistossa päästy käymään pitkään aikaan.
Kauan ei oltukkaan pienellä puolella, kun tuttu koirakaksikko tuli sinne ja koirat pääsi peuhaamaan yhdessä ja erikseen tunnin verran :)

Olipa sitten väsynyt koira mulla kotona, kun ei ehditty tuntia enempää olemaan kotosalla ennen tuonne hoitokäynnille menoa.
Tämän väsymyksen myötä Tito oli myös todella rauhallinen ja onnessaan käsittelystä. Nyt kun se oli jo tuttua puuhaa kahdelta edelliseltä kerralta.

Ihana oli seurata Titon ilmeitä ja olemusta Jerryn käsittelyssä :)
Kamera jos olisi ollut ja olisi voinut (kehdannut) kuvata, olisi tullut hienoja ilmeitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Powered By Blogger