lauantai 25. lokakuuta 2014

Voitto kotiin

Osallistuin Puotinharjun Mustin ja Mirrin facebook sivulla syyskuva kilpailuun ja meitin kuva voitti tällä kertaa.



Omasta mielestä kuva ei ole edes hyvä, mut ei se haittaa, pojat sai palkinnoksi uudet lelut. Molemmat :D Little & Bigger -lelut. Tänään käytiin piipahtamassa liikkeesä ja mie valitsin valikoimista kaksi ja toinen osottautui erinomaiseksi ja kiinnostavaksi.

Toinen on vinkulelu ja toinen ei.
Oletin että Tito ei kiinnostu juurikaan vinkulelusta, mut toisin kävi :D
Molemmat on siitä niin innoissaan ja Axu paukuttaa vinkua välillä aikas kovasti, joten ehdin jo miettiä, et oliskohan pitänyt vinkulelukieltoa pitää myös Axun kohdalla (vinkuleluja on kyllä ollut ennen Axuakin, mut Tito ei ole pureskellut niitä tms.) ;D

Titon kohdallahan tämä vinkulelukielto oli alusta asti päällä. Axun tulon myötä Tito on hiljalleen alkanut tottua vinkuleluihin ja että niillä voi leikkiäkkin. Ennen Axua Tito siis käytännössä pelkäs sitä ääntä ;)

Joko saadaan lelut käyttöön!?!?

Tuo vihreä on se suosikki :)


6 kommenttia:

  1. Mun mielestä kuva on todella hyvä :) Onnea vielä tätäkin kautta.
    Meillä on tänään siivouspäivä ja pojat ovat vähän tylsistyneitä. Vaihtavat paikkaa sen mukaan, missä imurin kanssa kuljen. Viggo siirtyy mielellään kokonaan toiseen huoneeseen. Kåre saattaa jopa vaania imuria ja napata suuttimesta kiinni. Ärsyttävä vekotin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta, hyvä että muut tykkää edes vähän siitä :D

      Meil Tito siirtyy sängylle tai sohvalle sen mukaan kummassa päässä kämppää imuroin, menee siis sinne kauemmalle paikalle ja Axu seuraa pienen matkan päästä vekotinta :)

      Poista
  2. Onnea!! Hieno kuva ja hauskan näköiset lelut tuli palkinnoksi;) Sinä se sitten osaat tuon kuvaamisen, siinähän voisi olla uusi ura?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiinnostas kyllä kuvaaminen ja sen hallitseminen, mut eipä sillä elä ja elätä. Joten räpsitään jatkossakin omaksi iloksi jotain kuvan tapaisia :)

      Poista
  3. Tuo kuva on hyvinkin tunnelmallinen ja onnistunut, eli en kyllä ihmettele voittoa! :)

    VastaaPoista

Powered By Blogger