keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Poseerataan

Tänään lenkillä käydessä huomasin kivannäköisen kiven, jonka päälle hyppyytin koirat ja pakotin poseeraamaan. Pientä komentamista ja parin räppäsyn jälkeen molemmat vihdoin katsoi eteen päin ja näin sain sen mitä halusin.


Axustakin kasvaa kovaa vauhtia komea uros. Kyllä kelpaa kahden komian koiran kanssa liikkua ulkosalla.

Poijjaat on nyt viime päivinä lenkillä olleet kovin kiinnostuneita tutkimaan pusikoita ja kaivamaan löytämiään tunneleita, harmikseen saalista ei ole löytynyt.
Näitä ei vesisateetkaan häiritse ulkoilussa, mikä on kyllä hienoa, mut toisaalta en saa silloinkaan itselleen "lupaa" laiskotella ja tehdä lyhyttä lenkkiä. Vaikka kyllähän mie ittekkin tykkään ja olen aina tykännyt kävellä vesisateessa. Mitä kovempi, sen parempi.

Sateen ropinassakin on kiva kaivaa
Muutenhan täällä tämä syksy on mennyt huolestuneena ollessa ja ihmetyksenä, että mikä Axua vaivaa. Kuukauden verran tai jo hieman enemmänkin on Axusta tullut verta minkä havaitsi lakanalla ja peitolla olleilla läikkinä. Pitkään meni ennen kuin selvisi se syy mistä ja minkä takia sitä tulee, mut tämä asia selvisi viime perjantaina lopulta.
Eläinlääkärissäkin käytiin kahteen otteeseen, toinen oli kontrolli, koska ensimmäisellä kerralla pissanäytteestä löytyi bakteeri ja sitä on hoidettu lääkkeillä. Viikon kuurin jälkeen vaihtui toiseen lääkkeeseen, koska ensimmäinen ei tepsinyt kyseiseen bakteeriin. Huomenna on viimeinen päivä lääkettä, nyt pitää toivoa että tulehdus ei uusiudu.

Veri on peräisin Axun pippelistä. Sillä on pienen pieni haava/reikä siinä mikä vuotaa verta sitten, kun poitsu näkee ns. märkiä unia nukkueessaan. Joten hieman on haastavaa tämän estäminen.

Nyt yritetään pari viikkoa vältellä kaikin tavoin muita koiria, varsinkin narttuja juoksuineen, mutta täällä meilläpäin koiria on niin helvetisti, että hyvin haasteellista on.
Koirapuistotkin on kieltolistalla pari viikkoa ja tästä syystä Tito alkaa olemaan jo liian energinen/turhautunut, koska se sen juttu nyt on vaan saada juosta vapaana pallon perässä aina välillä. Se tarttis sitä purkaakseen omaa energiaansa.

Toki, jos aika ja energia miulla riittäs niin käyttäisin nämä erikseen ulkona, mut se ei nyt vaan oikein onnistu. Joten, katotaan mitä tästä sotkusta vielä tulee. Ainakin nyt jo Tito ärisee lenkillä muille koirille normaalia enemmän, että jippiajee.

Eikä kannata ehdotella mitään aktivointeja kotona, se ei nyt vaan riitä tuolle toiselle eli Titolle.
Axulle kyllä riittää ja se onkin täällä saanut puuhastella.

Voi kun pääsisin muuttamaan sinne jonnekkin minne mieli halajaa, olis nytkin vähän helpompaa tämä elo :P

Nyt on siis vauvojen asusteet päivittäisessä käytössä, että ei pääse bakteerit haavan kautta jylläämään ja tästähän Axu on kovin innoissaan ;)
Kaverilta on kaulurikin lainassa, mutta tää body taitaa olla fiksuin, koska se estää myös Titon pääsyn nuoleskelemaan Axun paikkoja.

Haisuli-Axu

"et ole tosissas tästä asusta?!"

Näillä mennään.



2 kommenttia:

  1. Haisulipaita...voi voi...pikaista paranemista=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on haisulin lisäksi Nalle Puh, krokotiilin kuosilla ja leijona kuosilla olevaa bodya :D

      Harmikseni pitää sanoa, että toissa yönä oli tullut vähän verta. Joten taas laskenta muiden koirien treffaamiseen yms. lähti nollasta... :/

      Positiivista sen verran, että Axu on nyt syönyt kuin pikku possu useamman päivän ajan! :)

      Poista

Powered By Blogger