tiistai 3. helmikuuta 2015

Energiaa

Mie olisin valmis painumaan talviunille tällä hetkellä, mutta nämä kaksi vekkulia taas on tällä hetkellä siinä toisessa ääripäässä ;)
Todistetta aamulenkiltä:


Joten, skipataan talviunet tältä talvelta.. katsellaan ensi talvena uudemman kerran.

Pari viikkoa sitten käytiin kaverin luona kylässä ja katselemassa mitenkä kaverin uusi kissanpentu suhtautuu koiriin. Noh, Titohan ei välittänyt edelleenkään niistä tuona taivaallista. Kaksi kissaa siis kaverilla + tällä kertaa oli myös yksi hoitokissa lisänä.
Ite en muistanut, että Axulla olis ollut jotain kärhämää edellisellä kerralla kissan kanssa. Näin kuulema oli ollut, joten tästä syystä Axu ei ollut kovin innoissaan kyläilystä.
Ei kyllä ollut pentukissakaan, mutta se tyytyi kuitenkin olemaan omalla paikallaan ylempänä kiipeilypuussa :)

Tuolla on kissa, apuva

Osaahan nuo koirat rennostikkin ottaa,  jos palataan takaisin koirien ja miun energioihin. En mie sillä ettäkö jatkuvasti riekkuisivat toisissaan tai vaatisivat jotain erikoista tekemistä..


Axukin alkanut täyttymään eli nyt ei ole enää ihan pelkkää luuta ja nahkaa :)
Eiköhän tästä saada vielä oikein kelpo koira ja komia sellainen. Tosin, maltetaan nyt vielä ihan rauhassa se pari vuotta kuitenkin :)

Koirapuistossa seuraa sinne päin tulossa olevia koiria.
Titon kanssa on tässä muutamana päivänä ollut selkeä kommunikaation katkos. En niin millään tiedä mitä se on ollut vailla. Ehdotettu pallokaan ei ole houkuttanut! Ja se on jo suuri ihme..


Energistä viikkoa! :)



2 kommenttia:

  1. Toi Axun ilme ekassa kuvassa :D Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :) Titonkin ilme vikassa kuvassa vähän niin ku "Mitä?" Vauhdikasta viikkoa teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika onneton oli tuo Axu sillon kylässä, ei voi muuta sanoa :D

      Poista

Powered By Blogger