torstai 5. marraskuuta 2015

Havaintoja

Noloa, mutta minkäs teet.
Nyt vasta mie huomaan tuon tuoksun mikä tulee Titon päästä.

"Voi luoja kui pönttö emäntä mulla on!" :D
Kuva kesälomalta ja jotenkin tuo Titon ilme sopii just tämmöiseen tilanteeseen :D

Tänään vasta sen erotin, kun Axu on jatkuvasti miun sylissä ja se tunkee sitä päätään aina lähelle.
Näinpä tästä syystä tänään tajusin tuon hajueron Titolla ja Axulla, kun Tito sattui olemaan hyvin lähellä. Titolla se haju tuntui voimakkaammalta lähempänä oikeaa silmää.
Tosin vaikea sitä on haistella tuolta, kun ei se kovin helpolla anna noin lähellä olla :)

Pojalla ikää jo reilu 4 1/2 vuotta ja nyt vasta meikä haistaa sen...

Jos oikein muista niin tämä tosiaan on Titon puolen sukulaisilla useammallakin.


 Jatketaan rentoa eloa tästä eteen päin kaikesta huolimatta :)


6 kommenttia:

  1. Hei Heidi

    Voi kuulostaa omituiselta, mutta olisiko mahdollista tavata sinua ja koiriasi vaikka jollain ulkoilulenkilläsi? Olemme perheemme kanssa harkitsemassa pihakoiran hankkimista mutta niitä on kovin vähän täällä Kuopion seudulla ja olemme elävässä elämässä nähneet koiria vain vilaukselta. Voit lähettää halutessasi sähköpostia: tutala at-merkki-tähän-väliin luukku.com mutta luen vastauksen tarvittaessa myös tästä.
    T: Tuomo

    VastaaPoista
  2. Suvussahan se kulkee joo, emänemä tuoksuu, täti tuoksuu, sisko tuoksuu, siinä muutama malliksi;) tuoksu tulee Tyralla ainakin jostain otsapenkereen tienoilta ja voimakkuus vaihtelee, ehkä koiran tunnetilojen vaihdellessa, en ole aivan varma...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haju oli kyllä aika voimakas ja laajalla alueella, mutta vaikutti voimakkaalta mitä lähemmäksi silmää haisteli :)
      Meijän pienet tuoksupäät. Ehkä sen takia sen nyt (vasta) erotin, kun on tää toinenkin pää täällä olemassa :D

      Mie oon tässä muutoinkin ihmetellyt Titoa, kun se on tehnyt tämän muuton jälkeen asioita mitä ei ole tehnyt juurikaan koskaan. Varsinkin tämä läheisyys on nyt huomattavaa. En tiedä mikä on syynä. Uusi asuinpaikka vai onko miussa jotain mikä sen aiheuttaa. Pistää välillä mietityttämään paljon, koska Tito on aina lukenut minua kuin avointa kirjaa. En tiedä pitäisikö olla huolissaan vaiko vain mielissään.

      Poista
    2. Tuskin pahoja asioita on tehnyt? Eli enpä usko että syytä huoleen...katsele ja kummastele, sillähän se selviää. Hiljaa hyvä tulee=)

      Poista
    3. Pitää seurailla ja kahtella mitenkä elo täällä jatkuu. Mie toivon kans, ettei kyse ole mistään huolestuttavasta. Voihan se olla, että mie ajattelen niin paljon kouluasioita, niin Tito luulee mun murehtivan joitan pahempia asioita paljon. Tai jotain tämmöstä.

      Poista

Powered By Blogger