lauantai 24. maaliskuuta 2012

Eilen oli viimeinen kerta rally-tokon alkeita.

Eilinen meni ihan hyvin.

Kehuja saatiin edelleen Titon hyvästä istumisesta ja istumaan menosta, ohjaaja-Tiina sanoi jopa että ryhmän parhaiten menee tältä osin.
Kehuja tulee myös siitä, että ollaan edistytty kurssin aikana yhdessä. Eli Tito seuraa aktiivisesti minua ja tekee asioita kyllä, jos minä vaan olen hyvässä iskussa ja osaan ohjata.

Eilen oli myös häiriö -juttu radalla, eli lasten hiekkalaatikolta tuttu pieni ämpäri ylös alasin ja sen pohjan päällä herkkuja.
Aluksi Tito ei niitä edes haistellut tai tainut edes huomata, hyvä! :)
Toisella kertaa, kun jäin jotain itse ihmettelemään/katselemaan/jotain, niin Tito meni ämpärille haistelemaan ja huomas namit. Eipä siinä ihmeitä, vähän joutui enemmän omilla nameilla houkuttelemaan poitsua mutta hyvin meni pujottelu ämpärien ympärillä silti :)

Tito on kyllä erittäin innoissaan menossa aina tunnille. Aloittaa jo Vihdintielle kääntyessään levottoman liikehdinnän ja vinkumisen, jota en kyllä halua enkä tiedä mitenkä sen saisi kitkettyä pois. Ei auta kieltäminen, ei auta hiljaa oleminen. Poitsu on vaan niin innoissaan ettei meinaa nahoissaan pysyä :)

Nyt tulee lajiin maksimissaan noin puolentoista kuukauden tauko, mutta Tiina ehdotti jos hän katsoo onnistuisko tässä välissä joitakin tunteja järjestettyä joillekkin päiville. Ei tulisi niin pitkää taukoa harrastukseen, kaikki oli hyvin kiinnostuneita ja innoissaan ajatuksesta. Ihanaa! :)
Jatkokurssi kun alkaa vasta toukokuun 11. päivä.

Toukokuussa sitten harrastetaankin Titon kanssa paljon.

On tuo rally-tokon jatkokurssi, jossa on viisi tuntia tiedosssa ja sitten ilmottauduttiin sinne pihakoirayhdistyksen Nenätyöskentelykurssille.
Sinne onkin sitten tulossa myös tuttuja immeisiä koirineen, kuten: Titon äitee Hippu Heidin kanssa, Ulla ja Pablo ja oletan Marin tulevan myös Nooan kanssa + joitakin muita myös :)

Sitten kun nämä kurssit on käyty niin onkin enää pari viikkoa töitä ja kesäloma alkaa. Hyvä jäädä kurssien jälkeen siis lomalla :D

Tito tänään tuli sängylle seuraksi, kun oma selkä oli niin kipeänä ettei muuten ollut hyvä olla kuin sängyllä maaten.



1 kommentti:

  1. Tulen itse kurssille kuunteluoppilaana, kun olen tuon kurssin Nooan kanssa jo viime syksynä käynyt :) Luukissa on kyllä koira-aitaus, jossa Nooa voi käydä jonkun tunnin jälkeen Titon kanssa juoksemassa ;)

    VastaaPoista

Powered By Blogger