perjantai 16. maaliskuuta 2012

Rally-tokon neljäs tunti.

Tänään meni rata todella hyvin Titon kanssa! :)
Taisi mennä parhaiten tällä kertaa ryhmästä, todella ylpeä olen poitsusta!! :)

Kehuja saatiin todella tiukoista ja hyvistä käännöksistä ja istumaan meno on jämäkkää, seuraaminen oli myös todella hyvää.

Se oli yllätys että Tito suoriutui radasta todella hyvin ensimmäisellä kertaa, kun poitsu ei ollut ottanut mitään päikkäreitä ennen klo 18 alkavaa tuntia.

Siihen ensimmäiseen radan suorittamiseen menikin sitten ilmeisesti se kaikki jäljellä oleva energia ja keskittymiskyky mitä oli, nimittäin toisella kerralla ei enää onnistunut.
Tosin toisella kerralla tehtiinkin sillai mitä ei alokasluokassa tehdä edes, eli koira oli vapaana.
Sehän oli siinä sitten se. Ei mitään tottelevaisuutta ja keskittymiskykyä löytynyt. Kaiken huipuksi tuli vielä aulaan seuraavalle tunnille tulevia koiria ja nekös kiinnitti Titon huomion täysin.
Ei se kyllä jaksanut keskittyä vaikka mentiinkin viimeiseksi ja laitoin pojan hihnaan kiinni.

Noh. Kuitenkin loistosuoritus heti ensimmäisellä kerralla mistä kaikki oli todella iloisia ja yllättyneitä. Paras harjotus oli tänään Titolta & minulta rally-tokon tunnilla.
Tänään oli siis neljäs kerta ja ensi viikon perjantaina olisi viimeinen.
Jatkoa olen sen verran miettinyt että jatkaa voisi, mutta parasta olisi käydä vasta toukokuun puolella kun vaihdan työvuoroissa taas normaaliin aamuun ja iltaan.
Nämä työvuoron vaihdokset/vapaiden/palkattomien vapaiden ottaminen on ollut hieman hankalaa ja epävarmaa joka perjantai.

4 kommenttia:

  1. Hyvä Tito ja Heidi! Kiva jos ootte jonkun kivan harrastuksen löytäneet :) Tuleeko Tito jälkikurssille? ;) Vielä on pari paikkaa jäljellä...

    VastaaPoista
  2. Tuo jäljestys kyllä kiinnostaa erittäin paljon. Mun pitää katsoa mitenkä työvuorot osuis noille päiville. Toukokuussa kyllä olisi ehkä hieman helpompaa työvuorojen vaihdotkin.. pitää katsoa pikaisesti nuo päivät ja toivonmukaan ilmottautua poitsun kanssa :)

    VastaaPoista
  3. No tuli nyt sit ilmottauduttua tuolle kurssille, kaksi neljästä päivästä pitää saada vaihdettua aamuksi tai mieluiten vapaaksi ;)

    Muut voi katsoa linkistä lisätietoa mistä kyse: http://www.pihakoirat.net/node/873

    VastaaPoista

Powered By Blogger