lauantai 28. huhtikuuta 2012

Action

Igår förde vi Tito över en natt till mamma så att vi fick festa lite vårens kommande.
Tito hade varit snäll och lydig som alltid och betett sig fint.
Tusen tack mamma för hjälpen.

Mamma var snäll och hämtade Tito till Konala var vi var med Tito för sista gången på utställningskurs och det gick väldigt bra för oss idag. (Alla tre gånger har gått super bra!) :)

Efter kursen åkte vi mot Östra centrum var vi träffade Nooa och Mari och pojkarna fick leka en stund ute först förrän det var dags för simmandet. Tito var lite murrande mot Nooa först men snabbt var dom som paita&peppu som alltid.
Tito simmade först lite panikartat och med framtassarna och ganska upprätt. Gjorde sen det att jag höll i Tito några gånger och hans flytväst så att han förstod att dethär är den rätta simställningen och att man skall använda också baktassarna.
Tito och Nooa var duktiga simmare och hämtade vattenleksakerna från bassängen. Bra träning och tröttande för hundarna. Vi beslöt att vi skall ännu ha en simträff i maj och före sommaren börjar så att pojkarna blir ännu vanare på att simma.

Hela kvällen har Tito så gott som sovit och varit lugn, när han vaknade så var vi på en lång skön promenad i det fina vårvädret.

Bilderna har Mari Toivonen tagit, tack för dem och att jag får använda dem.

Nooa kämpar på Tito som simmar





Tito simmar och hämtar vattenleksaken    


   

 
 





Tito simmar och är super söt <3


2 kommenttia:

Powered By Blogger