tiistai 12. kesäkuuta 2012

Viikin luononsuojelualueella

Tänään käväsin Titon kanssa Viikissä kävelemässä Viken kanssa sen töiden jälkeen.
Sade yllätti, tai no ei ku matkalla sinne tuli jo muutama tippa. Se ei vauhtia hidastanut kuitenkaan.
Ilma oli todella lämmin, joten senkään puolesta ei haitannut pieni sade :)

Tämän päivän reissun jälkeen tuli vain mieleen, että olisi aika alkaa opetteleen poitsun kanssa liikkumista lyhyellä hihnalla, että ei säntäilis minne sattuu. Tuolla kun noita pyöräilijöitä viiletti aina välillä. Fleximi kun on ollut mun juttu alusta lähtien.
Mutta ei kai tässä auta kuin välillä mennä hihnalla, jos haluaa poitsun kulkevan niin kuin haluan.

Hienosti noustee portaat ylös! :)

Maisemakuvaa lintu"tornista"

Alas tullaan yhtä hyvin kuin ylöskin :)

Tämmöseen koloonkin piti nenä tunkea :)






Tänään myös tuli puheeksi kaverin kanssa ollessa, että pitää aloittaa taas totuttelemaan Titoa olemaan yksin kotona. Nyt kun viime aikoina olen ollut kotona koko ajan tai poitsu ollut mukana pitkin kyliä.
Se ei tietysti ole ollut Titolle yhtään huonoa liikkua uusissa paikoissa ja kyläillä, mutta pitää myös muistaa että joskus se meidän tavallinen arkikin koittaa. Silloin tulee päiviä jolloin pojan on oltava yksin kotona. Nyt on siis aika alkaa totuttelemaan tähän asiaan. Ei pitkiä aikoja yksin, ettei tule mitään takapakkia tässä asiassa. Tosin varsinainen totutteluhan tulee eteen vasta sitten, kun ollaan päästy muuttamaan. Sitä odotellessa.. tai lähinnä asuntoa.

Huomenna tulee tämmöinen yksin kotona -hetki poitsulle, kun lähden käymään leffassa kaverin kanssa. Eiköhän se hyvin mene, kun ennen lähtöä käy pitkällä lenkillä ja harkitsen vielä käymistä koirapuistossakin. Saa kunnon väsymyksen päälle sopivasti sillä reissulla :)


2 kommenttia:

  1. Flexim-hihna on tosiaan hyvä metsässä ja puistossa liikuttaessa, koska se antaa koiralla liikkumavaraa. Kaupungissa ja pyöräteillä se on vihoviimeinen keksintö ellei koira tule käskystä vierellä. Meillä on flexistä luovuttu lähes kokonaan. Eikä ollut edes vaikeeta :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis maisema ja kiva kolo, hih!

    VastaaPoista

Powered By Blogger