maanantai 9. joulukuuta 2013

Jotain uutta

Tänään käytiin pienellä autoajelulla tuolla Porvoossa. Tuli  reilu viikko sitten ostettua sieltä Titolle nuttu, joka oli liian pieni sille (poitsu ei ollut mukana silloin).
Kaupassa sitten kokeiltiinkin kahta eri kokoa, isompaa poitsulle, mutta eihän se seuraavakaan koko sopinut ja sitten toinen olikin jo aivan liian iso. Joten se jätettiin kauppaan ja vaihdettiin toinen tilalle. Ihan erilainen, mutta tällä mennään eli Pomppan nuttu :)
Ihan hiano on ja tuo malli ainakin suojaa noita takareisiä paremmin kuin vanha.
Tänään päästäänkin sitä vielä testaamaan iltalenkillä, kun pakkanen tuntuu vain kiristyvän täällä.
Ei täällä kyllä mikään kauhian kylmä vielä ole, mut viileä kuitenkin.
Auton mittari näytti vajaa tunti sitten -8 astetta.



Muutoin Titolla taitaa olla toinen silmä tulehtumassa, kun siitä tulee vähän paksumpaa rähmää enempi kuin toisesta ja kovin vetinen on silmä. Pitää siis alkaa huuhtelemaan sitä ja seurailemaan tilannetta tarkemmin. Kovin on itse tassullaan myös haronut silmää tässä parin päivän aikana.

Jatketaan harjoituksia siis... eli siis jatketaan normi meiningillä :)


2 kommenttia:

  1. Pakkanen vaan tuntuu kiristyvän. Meillä Viggo on kulkenut kevyessä talvitakissa kuluneen viikon. Tänä aamuna se kinkkasi kolmijalkaisena. Kårea alta kymmenen asteen pakkaset eivät tunnu haittaavan. Se suorastaan nautiskelee ja riehuu lumihangessa.

    Hieno uusi pomppa Titolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie ihastelin nyt päivälenkillä tuota Titon uutta pomppaa, on se hiano ja hienosti asettuu poitsun päälle suojaamaan jalkoja. Hintansa arvoinen on kyllä, voin suositella! :)

      Sain kuvata rauhassa omia juttuja ja Tito puuhasteli omiaan sillä aikaa ilman tärinää, molemmat sai siis tehdä omia juttujaan hyvässä sovussa ja kylmästä tuulesta välittämättä :)

      Tito vaikuttaa myös viluisemmalta nyt kuin aikaisempina vuosina. Tai sit se vaan matkii minuu :P

      Poista

Powered By Blogger