torstai 26. joulukuuta 2013

Ohi on

Joulu siis. Tai ainakin alkaa olemaan.
Pukki toi Titolle pari herkkupakettia, niiden avaaminen sujui oikein hyvin. Ammattilaisen tavoin.


Kaverinkin pakettia piti avata, kun ei Mosku itse oikein siitä innostunut. Toki sisältöä piti itse sentään maistella vähän :)


Muutoin joulu täällä Lieksassa on sujunut rennosti. Mitä nyt poijjaat on pienen lepotauon jälkeen aloittaneet oman leikkisessionsa tai lähinnä joutuneet lopettamaan meidän ikävien ihmisten vaatimuksesta ;)

Vauhtia on piisannut ja ärinää ja murinaa, hyvässä hengessä kuitenkin :)

Jänis saa kyytiä Moskun ja Titon käsittelyssä


Välillä on yks jos toinen jotain erityistä vaatinut koirien tekevän, että saavat vähän herkkua.
Marko esimerkiksi pisti Moskun tanssimaan eli pyörimään ympäri. Hienosti sujui :)
Titohan ei tätä ollut tehnyt aikaisemmin, niin se pistettiin sitten kans se tekemään. Hienosti suoritui parin harjotuken jälkeen :)


Tito joulun ajan nukkui pääsääntöisesti Markon ja Teemun vieressä lattialla. Kuten myös Mosku, mitä nyt jossain vaiheessa Mosku kömpi minun jalkoihin pötköttämään ja potkimaan :)
Yksi yö sitten oli pakko ottaa kuva poikien nukkumisjärjestyksestä.... :D

Tito tuolla nukkuu jalan alla :D
Viime yönä oli hyvä tilaisuus seurata Titon toimintaa halutessaan peiton alle :D
Itse valvoin vielä ja muut oli jo untenmailla... Tito otti jälleen kerran Teemun unikaverikseen ja kömpi sen viereen ja lopulta myös hakeutui peiton alle nukkumaan tökkimisensä avulla.

Enpä ensimmäisenä iltana tajunnut kertoa Titon tavasta pyytää peiton reunan nostamista, että pääsee sen alle nukkumaan.
Se siis ensin kevyesti kuonolla tökkäseen olkapäähän tai jalkaan, että nostaisi peittoa. Jos ei hetkeen reagoi niin nopeasti koventaa tökkimistä. Jos ei sillonkaan vielä reagoi mitenkään niin luovuttaa ja lösähtää jalan viereen nukkumaan huokauksen kera :D

Tänään sitten tämä muu porukka lähti koteihinsa ja jäätiin Titon kanssa vielä tänne olemaan joksikin aikaa, aika näyttää millon jatketaan matkaa ja minne.
Heti kun oltiin käyty hyvästelemässä porukka ulkona, Tito kävi nukkumaan sohvalle viereen. Nyt on jo ties kuinka monta tuntia oltu unessa :D
Rankkaa oli Titolla viettää joulua Moskun kanssa :D

Väsynyt..
Mukava oli kyllä katsoa Titon ja Moskun puuhasteluja. Hyvin tulivat toimeen ja ulkonakin oli helppoa olla poitsujen kanssa, kun kulkivat oikein nätisti. Ei mitään ongelmia yksin ulkoiluttaa niitä.
Aika samalla tavoin käyttäytyvät ulkona liikuessaan, mitä nyt Mosku saattaa mutkitella ihan miten sattuu ja kävellä autotielle ihan yllättäen :P
Semmosia ne metsästyskoirat on ja pennut. Ikäähän Moskulla on vasta n. 9kk :)

Tänään käytiin kulkemassa omia polkuja pitkin ja lopulta päätinkin kävellä pitkin junarataa.


Tämä rata ei ole aktiivisessa käytössä vaan tehtaan rata, toki silläkin liikkuu junia, mutta tuossa oli pitkä suora eteen ja taakse, joten hyvin olisi nähnyt ja kuullut, jos olisi semmoinen kulkenut jostain syystä.
Toki varovainen pitää olla aina, kun tämmöisessä paikassa liikkuu.

Tämmöinen joulu oli siis miulla ja Titolla.
Nyt kohti uutta vuotta ja miettimään mitenkä Tito selviää uuden vuoden raketeista.

Viime vuonna Tito jostain syystä alkoi pelkäämään kovin sitä pauketta. Edellisenä vuonna ei välittänyt yhtään niistä nimittäin. Harkinnassa on viedä Tito jonnekkin rauhallisempaan paikkaan yhdeksi päiväksi, jotta säästyy siltä kauhealta paukkeelta.
 Pitää tuumailla mitenkä tämän asian kanssa teen... onneksi on vielä muutama päivä tähän ikävään ajankohtaan. Itsekkään en siis pidä uuden vuoden juhlinnasta ja paukkeesta. Ärsyttävää ja turhanpäiväistä mekastusta ja hulikoimista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Powered By Blogger