tiistai 22. marraskuuta 2011

Sairaslomalainen kuntoutunut.

Vaikuttaisi nyt siltä että Titon jalka on kuntoutunut siihen malliin että huolet on ohi :)

Eilen poika käveli reippaasti pari tuntia Helsingin keskustassa pitkin poikin katuja ilman mitään ongelmaa. Nyt aamu(keskipäivä) lenkillä ei mitään aristelua tai jalan ylhäällä pitämistä! :)

Nyt voidaan aloittaa taas näitä pidempiä lenkkejä ja leikkimiset toisten koirien kanssa, rauhallisesti tietenkin ettei vaiva uusiudu :)

Taisi Titokin olla ihmeissään tuossa kun kierretään vaan ihan lyhyitä kierroksia ja kohtaamiset toisten koirienkin kanssa oli nyt erilaisia kuin aikaisemmin. Huomashan sen kyllä pojan olemuksesta, että on paljon "masentuneempi" tai mieli alhaalla ja ärtyisempi kun ei ole päässyt purkamaan energiaa ulkona.

Viimeinen kipulääke annettiin kyllä jo viime viikon perjantaina, joten onhan se tässä ollut jo muutamat päivät ilman lääkettä.

Tito päivälenkillä ikuistettu taas kuvaan.

Sitten on luultavasti niin, ettei Tito pidä uudesta Hurtan valjaista, ja siinä on syy miksi ei poitsua meinaa saada ulos lähtemään ja valjaisiin kiinni.

Viime yönä kun lähdin käyttämään yöpissillä niin kokeilin kuvassa olevaa nahkapantaa (mikä oli eilen ensimmäistä kertaa käytössä keskustassa ollessa), niin kiinniotto oli paljon helpomaa ja nopeampaa. Lähinnä homma meni niin kuin yleensäkkin jonkin uuden asian kanssa.
Ensin haistellaan ja annetaan nami ja sitten Tito tuleekin niin lähelle että voi antaa namin ja kaikessa rauhassa voi sitten laittaa pannan kaulaan. That´s it.

Pitää siis alkaa käyttämään pantaa vaikka itse olen pitänyt valjaiden käytöstä. Kokeilla josko valjaita voi pitää sitten kun joutuu pistämään jotain sadenuttua päälle ja sit valjaat niiden päälle löysästi... kahtellaan nyt mitenkä homma menee.. Kokeilla että löysyttää vielä lisää remmiä, josko ne sitten tuntuu miellyttävämmiltä.

Testiryhmä testaa siis asiaa. Pitää myös kokeilla josko vanhat valjaat vielä mahtuisi, että saisi niistä heijastinapua pimeyteen. Tosin onhan meillä se hyvä heijastinliivi Titolle, että näkyy pimeässä hyvin senkin avulla :)

4 kommenttia:

  1. Jotkut koirat ei vaan pidä valjaista, toiset taas rakastavat. Onko ne uudet valjaat erimalliset kuin vanhat (y-valjaat vai tavalliset)? Nooa käyttää pääasiassa valjaita, kun on yleensä neliveto päällä :D :D :D ja muutenkin olen kokenut kätevimmiksi.

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo on tykännyt tai ilmeisesti ollut mitään väliä onko valjaat vai panta, mut nyt joku mättää näissä uusissa.. varmaankin se malli. Edelliset oli Y-malliset, ilmeisesti ja nyt nää uudet on tavalliset.
    Varmaan pitää ne Y-malliset hommata jossain välissä, kun on taas varaa..

    VastaaPoista
  3. Ok. Voi olla ihan mallista kiinni, jos Tito tykkää enemmän y-mallista kun se tukee paremmin rinnasta. Tai sitten se vain koettelee teitä ;P

    VastaaPoista
  4. Voi olla että koetteleekin... epäilen myös sitä, mutta toisaalta 50/50 mahdollisuus siitä että valjaat on väärän malliset sille :) Tossa kokeilin vanhoja valjaita, heheh, jooooo ei mitään mahdollisuutta käyttää :D Meni kiinni, mut tuskin miellyttävät. Eli se on ostettava uudet, Y -malliset jossain vaiheessa, kokeiltavaksi ainakin ;)

    VastaaPoista

Powered By Blogger