tiistai 15. marraskuuta 2011

Vasen, oikea, suoraan.

Kuvittelenko vai ymmärtääkö Tito oikeasti kun lenkillä sanoo vasen, oikea tai suoraan sen mukaan minne mennään?

Eilen iltalenkillä oli kuin unelma. Meni juuri sinne minne sanoin. Reipas lenkkikin oli eli varsinaista seisoskelua ei ollut ollenkaan.  Siis seisoskelulla tarkoitan tavanomaista jökittämistä ja paikallaan katselemista ja ihmettelemistä. Se oli mukavaa :)
Kuten myös äsken kun käytiin saattamassa Linda autolle töihin menoa varten ja sen jälkeen pieni lenkki sen jälkeen. Tällä kertaa tarkoituksella puikkelehdin tuolla kerrostalojen pihojen kautta, että tulee mutkia matkaan niin sanotusti :)

Ei siis olla mitenkään erityisesti opetettu, lähinnä vaan on nyt viime aikoina tullut sanottua sana sen mukaan minne mennään.. ehkäpä hän on sen sisäistänyt vain... tai sit vain kuvittelen.

:)

Tänään annoin uuden pehmolelun Titolle, muuten vain. Kyseessä oli Ikean pehmeän lutuinen koira, aavistuksen pienempi kuin Tito itse.

Muutaman vuoden ollut pölyttymässä nurkissa, kun löysin sen metrosta jonne Ikea oli jakanut niitä jonkun lastenpäivän tms. vuoksi.  Mitä sitä enää pitämään pölyttymässä, kun sille on parempaakin käyttöä :) Aikaisemmatkin Ikean pehmolelut ollut pojalla ahkerassa käytössä. Kuten rotta ja pupu/puppe kani. Tito kun ei riko niitä vaan mässyttää ja leikkii muuten, mikä on hyvä juttu. Toisin kuin on lukenut kovin monen muun pihiksen omistajan kirjoituksista heidän koiransa leikkimistyylistä.

Tito ja pehmokoira päiväunilla :)

2 kommenttia:

  1. Kiltti poitsu kun ei pure pupua=)

    VastaaPoista
  2. No on se hyvä, jos jonkun lelut kestää. Nooa teki viikonloppuna Lempi-Lyydia lehmälle valelääkärileikkauksen > utareet irti :D Hitsi, kun ei ole tarjota rottakoiralle oikeita rottia...joten täytyy tyytyä "tappamaan" karvaturreja. Suurin osa hajonneista leluista on ensivaikutelman jälkeen kylläkin osoittautuneet varsin heikkolaatuisiksi ja Ikean lelut on sieltä kestävimmästä päästä. Niitä ei ole hajotettu lainkaan! Viime viikon Kuningaskuluttajassa oli juuri juttua koirien leluista, jotka eivät lainsäädännön mukaan ole leluja...eli niiltä ei vaadita mitään muuta kuin, että eivät ole myrkyllisiä...

    VastaaPoista

Powered By Blogger