lauantai 2. maaliskuuta 2013

Lisää oppia tiedossa.

Ilmottauduinpa eilen Koirakoulu Kompassin toisellekkin luennolle.

Aiemmin ilmottauduin Ensiapua koiralle -luennolle mikä on 29.3.
Eilen menin katselemaan ihan muita kursseja, mutta silmiini osui Koiran lihashuolto ja hieronta luento mikä sisältää myös käytännön osuuden. Viimeisen paikan sain Titon kanssa tuonne :) Tämä luento ja harjoittelu on 1.4.

Tänään kävin töiden jälkeen Titon kanssa Rajasaaressa, jotta sain poitsun väsytetyksi helposti. Auttaen Titoa selviämään huomisesta päivästä kotona, kun on tiedossa pitkä työvuoro minulla.
Rajasaaressa poitsu löytikin nopeasti yhden koiran, iältään 13kk, minkä kanssa peuhasi sitten tunnin verran reippaasti. Toki välillä toisiakin koiria moikaten ja haistellen, mutta muut koirat ei ollut oikein Titon mieleen leikkimielessä :)

Kotia tultua syötiin ja sen jälkeen poitsu menikin päikkäreille, joten hyvin onnistui väsytys ;)

Rajasaaresta poistuessa oli portin luona tyttö jakamassa koirien omistajille näytepusseja Purina Friskies Adult nappulaa. Saas nähdä kelpaako poitsulle.
Joten kaikin puolin mainio päivä ollut :)





4 kommenttia:

  1. Pääkaupunkiseudulla on ihanasti koiraharrastajille luentoja ja muutakin toimintaa. Täälta pitää ajella aina kauemmas, jos haluaa osallistua johonkin. Oon kade!

    Lihashuolto kuulosta todella kiinnostavalta. Uusimmassa Pihauksessa oli kiva artikkeli aiheesta. Jokainen koira on varmasti tyytyväinen pienestä hemmottelu/rentoutushetkestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se on hyvä puoli täällä hgissä asuessa, että löytyy kaikenlaista harrastusta yms. Jos vain itse osaa etsiä ja osuu silmiin ;)

      Mie toivon, että tuo lihashuolto on hyvä luento ja opetustunti. Näistä kun ei ikinä tiedä millasia on.
      Toki toivon myös, että se ensiapujuttukin on :D

      Poista
  2. Juu, ja se tyttö vois tulla meillekin jakaan jotain...ei täälläpäin portin takana kukaan jaa mitään=)iloiset yllärit on aina tervetulleita=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D
      Pitää ens kerralla antaa tein osote, että osaavat tulla autoilemaan sinne päin ;D

      Poista

Powered By Blogger