perjantai 8. maaliskuuta 2013

Perjantai.

Käytiin vähän shoppailemassa Titon kanssa Mustissa ja Mirrissä.
Hankintalistalla oli uudet (vihreät) valjaat ja uusi, leveämpi panta.
No nämä saatiin, ja pari muutakin. Yllätys. Niin se vaan aina menee :P



Eipä tässä sen kummempaa ole kuin, että Hyvää naistenpäivää naisille :)


4 kommenttia:

  1. Oikein hienoa naistenpäivää myös sinulle :)

    Hienot uudet valjaat ja panta! Meillä Hurtan samanlaiset valjaat kesti about 2 vuotta. Eivät menneet varsinaisesti rikki, mutta materiaali alkoi luopua ja meni kierteelle. Oli vaara, että koira karkaa. Kårella käytettiin, nyt ei ole valjaita kummallakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie vaihtelen miten sattuu tuon pannan ja valjaiden välillä, vähän niinku fiiliksen, ja sään mukaan. Sään mukaan sillensä, että kylmemmillä ilmoilla kun laitan nuttua tuolle, niin silloin valjaat on parhaat.

      Hih. Pitkään himoinnut noita vihreitä hurtan valjaita, pakko oli nyt hankkia ne :D
      Ja tuo panta löytyi vahingossa hyllystä, alunperin menin katsomaan Rukka:n pantaa, mut siinä se Titon "koko" oli liian iso silti.. typerää. Niiden värit kun miellyttää mun silmää niin hyvin ;)

      Poista
  2. Mä oon yrittänyt saada omalle pihikselleni tuollaista if it barks -pantaa kans, mutta m&m nettikaupassa ja täällä tampereen myymälöissä ei ole ja asiakaspalvelusta sanoivat, että nuo poistuu valikoimasta :( Löysitkö ihan viimesen kappaleen, vai onko jossain vielä m&m, mistä niitä saisi..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin täällä Helsingin, Puhoksen Mustissa & Mirrissä oli muutama vielä jäljellä. Soitto sinne paikallisesta liikkeestä tai itse soittaa tuohon liikkeeseen, niin etköhän saa :)

      Poista

Powered By Blogger