lauantai 16. maaliskuuta 2013

Maanantainen agilitytunti.

Maanantaina oltiin neljättä kertaa agilityn alkeita harjoittelemassa, ensi viikolla olisi viimeinen kerta tällä erää.

Joko aloitetaan?

Kurssilla mukana olleen toisen naisen kanssa kyllä puhuttiin, josko katsottaisiin ensi kerraksi olisiko sopivaa B-kurssia tarjolla minne voitaisiin ilmottautua ja jatkaa ns. yhdessä.
Aika näyttää mitenkä asian kanssa käy. Itse kyllä veikkaan, että en tule keväällä saamaan tarvittavia vapaita tai vaihtoja työpäiviini kurssin takia. Olisihan se kiva kyllä jatkaa, koska Tito on ihan intopinkeenä tunneilla. Nauttii silmin nähden hommasta :)

Maanantaisella tunnilla uutena esteenä tuli puomi. Sen harjoittelussa ei ollut mitään ongelmaa.


Tällä kerralla Titon ohjaamisessa oli haastetta, sillä Tito seurasi jatkuvasti minun kättä. Meni tasan tarkkaan sinne tänne tai tuonne minne satuin näyttämään. Tämä oli ensimmäinen kerta näillä tunneilla, kun Tito seurasi hyvin tarkkaan näin. Aikaisemmin se on vain mennyt. Myös se, että Titolla oli niin älyttömästi intoa hommassa, että ei malttanut kuunnella ja seurata ohjeita.

Joten "hieman" oli haasteellista saada suoritettua harjoittelussa olleet esteet, kaksi hyppyä perätysten ja sen jälkeen putkeen meno.
Putki ei ollut ongelma, vaan tämän ensimmäisen hypyn jälkeen saada Tito tekemään se toinenkin hyppy perään ennen sitä putkea :D

Välillä oli hermoissa pitämistä ja "uhkasinkin" laittavani Titon remmiin, kun säntäsi sinne tänne eli ei niin kuin olisi pitänyt, mutta lopulta kyllä saatiin homma hoidettua kotiin :)






Hauskaa on ollut tunneilla, hyvä että ilmottauduin! :)

Jeij! :)

Kiitos Lealle kuvien ottamisesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Powered By Blogger