sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Piinaviikko

Työntäyteinen viikko vetelee viimeisiään ja sen huomaa myös koirista.
 
Iltavuorot, varsinkin lauantain ja sunnuntain iltavuorot ja niiden välinen "yötauko" jää todella lyhyeksi.
Työt kun tällä hetkellä loppuvat hieman yli kaksi yöllä perjantaina ja lauantaina jatketun liikenteen vuoksi (onneksi tämä loppuu vuoden vaihteessa). 
Nukkumaan pääsee vasta neljän aikoihin, kun on harmikseen kieltänyt koirilta yöpainit ja leikit ulkoilun ja ruokailun jälkeen. 

Tämä näkyy sitten koirien käytöksessä hyvin. Varsinkin tänään aamulenkillä. 
Jatkuvasti meinasivat aloittaa hihnassa painimisen. Niillä on kyllä lupa tähän, mutta vain parissa kohtaa lenkkipolkujen varrella. 
Tänään oli tehtävä poikkeus, jotta liikkumisesta tuli jotain. 

Näköjään kännykkäsovelluksella ei voi lisätä videota, niin lisätäänpä videon linkki :

Aamupainia, mut joutuu samalla tarkkailemaan ympäristöä paljon :P
Tosin videoon tallennettu leikki on aika kevyttä siihen kunnon menoon mitä oli myös. 

Yksi asia mitä olen miettinyt viime aikoina on se, että tuleekohan näiden kahden välille tulevaisuudessa jokin pahempi välienselvittely, vai pysyykö tämmöisenä?

Axun takia pidetty tauko koirapuistoista ja muista koirista lähensi näitä kahta paljon, nyt leikkivät keskenään ilahduttavan paljon :)

Toisaalta tiedän että Tito välttelee kahnauksia ja sillä on todella pitkä ja venyvä pinna ollut tähän asti Axua kohtaan. Ei taida olla kuin yksi-kaksi kertaa, kun on ärähtänyt kunnolla Axulle. Sillon viesti on myös mennyt perille heti :)

No. Enää kuusi tuntia töitä ja sit alkaa helppo viikko tai oikeastaan helpot kaksi viikkoa. Ehditään koirien kanssa taas tekemään jotain muutakin kuin pyöriä liian tutussa Laajasalossa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Powered By Blogger