keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Ulkoilua

Tänään oli vuorossa Seurasaaressa kierros. Pari tuntia meni keposesti vaikka saari ei koolla ole pilattu :)


Yritetään käydä joka päivä tai edes muutaman kerran viikossa jossain uudessa paikassa lenkkeilemässä. Uusi paikka ei tarkoita sitä etteikö oltaisiin joskus käyty, vaan sitä että edellisestä kerrasta on jo hyvä tovi.
Syy tähän on tuo Axun pikku vaiva. Koirapuistot kun on kiellettyjä, niin tällä tavoin koitan saada niille uutta ja ihmeellistä. Eikä se nyt pahaksi minullekkaan ole :)

Mitähän tuolta tulee meitä kohti..
Joutsenethan ne






Aiemmin, toisella puolella saarta, Axu päätti lähteä metsästämään sorsia, joten poika pinko sit suoraan veteen niin että maha kastui ja tietty nuttu. No, eipä se tuntunut häiritsevän yhtään :D
Tässä vaiheessa poitsut oli 10m hihnoissa/liinoissa kiinni, mitkä oli yhteen solmittu. Koirathan ei saisi olla vapaana tuolla, joten ongelma ratkaistu tällä tavoin ;)

Ei ole vapaana ei ;)
Olipa mukava pitkästä aikaa käydä tuolla seurasaaressa kiertämässä. Ennen koirien tuloa elämään ja aikaa jolloin asuin Töölössä, oli tuo paikka miun yksi suosituimmista lenkkeilyalueista. Siellä tuli paljon käytyä koska siellä pääsi pakoon, niin hyvin kuin se Helsingin keskustan tuntumassa on, sitä jatkuvaa melusaastetta mitä tulee liikenteestä. Päivällä ja viikolla kun käy, niin ei ole paljon ihmisiäkään.

Tässä muita lenkkeilymaastoja ollaan käyty tallaamassa myös Rastilassa. Siellä pariin otteeseenkin. Viimeksi kun oltiin, lähtiessä alkoi satamaan täydeltä taivaalta ja manasinkin sitä ajellessani sinne. Toivoin, että sade lakkaisi koska ajomatkaan menee kotoa semmoiset 20 minuuttia. Axulla oli taas tuo nuttu päällä, mut Titolla ei ollut. Se lähinnä oli se syy potutukseen, koska tarkoitus oli käydä myös kaupassa lenkin jälkeen. Märät koirat takapenkillä ei oikein houkuttele, vaikka kaupassa käyntiin ei kauan menekkään.


Sitten tulikin mieleen että tuli ostettua alennuksista joskus kauan sitten Hurtan Storm -sadetakki mikä ei sitten oikein miellyttänyt minua käytettävyydessä ja siitä lähtien se on ollut autossa "varatakkina". No nytpä tuli käytettyä sitä ekan kerran Titolla ja täytyy sanoa, että hyvältähän se siinä näytti ja näkyipä poitsu illan pimeydessä :)


Kyseisenä kertana kierrettiin pimeitä polkuja pitkin, koska nykyteknologia antaa mahdollisuuden tähän eli olen hommannut flexiin led-lampun :D
Loistava keksintö ja tarpeellinen näillä synkillä ilmoilla. Näkee kerätä mm. ne kakat puskista, saati sitten kulkea pimeässä metsässä ongelmitta :)

Ja muuten. Lopulta kun sain ähellettyä tuon sadetakin Titon päälle autossa, niin eikös se sade sit loppunut :P

Käytiin myös lauantai iltana keskustassa kävelemässä kolmisen tuntia koirien ja kaverin kanssa.
Auto kaivopuiston rantaan ja siitä lähdettiin kävelemään kohti katajanokkaa missä tehtiin kierros ja pieni picnik, kun oli tuo oma syöminen jäänyt vähän vähemmälle kyseisenä päivänä. Kaupasta leipää ja sitä mutusteltiin koirien kera kaupan edustalla :D
Siitä matka jatkui Bulevardia pitkin hietalahden rantaan ja aikanaan löydettiin takaisin autolle. Mukava lenkki, vähän ihmisä kun taas ajoitti lähtönsä sopivaan aikaan.



Saa nähdä mikä on seuraava kohde minne mennään..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Powered By Blogger