sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Taas sairastetaan

Kyllä Axua nyt rasitetaan pöpöillä.

Eilen aamusta alkoi hiljalleen, loppuiltaa ja yötä kohden paheneva ripuli ja sitten illalla vielä tämän lisäksi oksentelu.
Viimeinen oksennus tuli 01-02 välillä yöllä, mutta sen jälkeen täällä nukuttiin pitkälle aamuun ongelmitta.

Tänään ei ole tullut oksennusta, tosin eipä poika ole juuri syötävää saanutkaan. Hiljalleen aloitetaan tämän ravinnon kanssa.

Apteekista kävin ostamassa Aptus Nutrisal -jauhetta, sekä Canikur Vet -tabletteja. Canikuria en ole tänään antanut, joten on nyt kaapissa varmuuden vuoksi.
Huono omistaja olen, kun ei näitä ole ollut aikaisemmin kaapissa. Erittäin huonossa jamassa on tää mun eläinten "lääkekaappi".
No, nyt asiaa on korjattu hieman lisää. Toivon kuitenkin ettei tätä tule tapahtumaan pitkään aikaan uudestaan.

Ihmetellä saa taas tätä koirien voimia ja jaksamista kaikesta huolimatta.
Jos itse olisin siinä määrin ripuloinut ja oksentanut mitä Axu eilen, en todellakaan olisi ollut niin reipas ulkoilemaan mitä pikkunen oli ja on ollut!
Ihmeellistä. Ei voi muuta sanoa.

Voin myös ihailla Axun suoriutumista illan oksentamisesta ja ripuloinnista.
Yhtään ripulia ei tullut sisälle, sillä hienosti ja tarpeeksi ajoissa ilmoitti eteisen ovella tarpeesta päästä ulos. Onneksi kuitenkin lähinurmmikko ei ole kaukana ovesta ja kaikki ripulit meni sinne.
Parit oksennukset sen sijaan jäi vain ulos, loput sisälle.
Tässäkin asiassa voin olla ylpeä Axusta, sen mitä siitä asiasta voi ylpeillä.

Ensimmäinen sisälle tullut oksennus tuli melkein olohuoneen matolle suoraan, mutta ehdin viskata justiinsa lakanan väliin. Tämän jälkeen Axu menikin aina eteiseen kakokaan ja sinne laitoinkin pussilakanaa suojaksi ja näin ollen lopun iltaa poitsu teki oksennukset vain kyseiseen paikkaan, suojatulle alueelle. Toki tämmöinen nestepitoinen oksennus menee lakanoiden ja pussilakanan läpi matolle, mutta muuta ei sillä hetkellä ollut aikaa etsiä ja laittaa. Pesuun siis joutaa matto, mutta ei niin pahassa kunnossa kuin jos ei olisi tehnyt lakanoiden päälle.

Tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä Axun vointi. Nukkuu vieressä, mutta katsotaan mitenkä tuleva yö menee. Nyt illalla kun sai hieman syötävää ja on juonut tuota Nutrisal -vettä hyvin.

Ollaan nyt tässä rauhassa, kun käsky kävi.

Saisinko mäkin noita nappuloita, edes yhden pienen?


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hienosti poitsu jo voi (ainakin jos ärinämörinä painista voi jotain päätellä, tosin rauhassa joutuvat vielä olemaan).
      Josko nyt olis kerrytetty semmonen vastustuskyky, että ei pitkään aikaan pöpöjä tule. Antibioottikuuri kun taisi olla osasyy tähän.
      Nyt pidettävä sormet ristissä, kun tämän kirjoitan. Vertakaan ei ole tullut hyvään hetkeen :)

      Poista
  2. Voi pikku Axua! Kylläpäs nyt koetellaan, mutta onneksi potilas itse ei ole moineskaan. Tsemppiä emännälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Reipas pikkunen tämä kyllä on. Ei pienistä hätkähdä ja aina valmis kaikkeen :)

      Poista

Powered By Blogger