sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sosiaalinen viikonloppu.

Tämä viikonloppu on oltu aika sosiaalisia.

Lauantaina käytiin Vuosaaressa, Uutelan koirapuistossa kuokkimassa näkövammaisten palveluskoirien treffeillä, josta saatiin tietää Heidin työkaverin kautta.

Siellä Titolla olikin paljon haisteltavaa ja ihmeteltävää, kun paria koiraa lukuunottamatta kaikki muut oli leikattuja. Hyvin paljon kävi haistelemassa ja ihmettelemässä mitä ne oikein oli ;D
Pääsi myös hieman leikkimään muutaman palveluskoiran kanssa, varsinkin sai isompiin koiriin vähän vauhtia juoksemisella. Vauhtia piisas titomaiseen tapaan :)

Tänään sunnuntaina lähdettiinkin sitten ajamaan kohti Riihimäkeä, jossa odotti kaksi poikakoiraa Titoa.

Aluksi saivat pojat sellasen rähinän pystyyn mitä en ole Titon kohdalla aiemmin kohdannut!
Eipä siinä sitten muu auttanut kuin lähteä kävelemään porukalla, että pojat hiljalleen rauhoittuivat ja kelpuuttivat toisensa. Ei kovin pitkälle tarvinnut kävellä, kun hyväksyvät pusut oli vaihdettu :)

Sen jälkeen olikin suht rauhallista kävellä kierros omakotitaloalueella ja pihaan tullessa pientä komentamista lukuunottamatta kaikki leikki keskenään ja erikseen hyvin :)
Titolla oli tilaa juoksennella vapaana, vahtia naapureita ja leikkiä pallon kanssa, yllätys ;)

Hauskaa on Titolla ollut viikonloppuna, iltaisin myös on ollut hyvin väsynyt. Hyvä! :)

Eilen, lauantaina, alkoi myös Heidin ja Titon yhteinen laatuaika Lindan lähdettyä Tukholman risteilylle.

Kotia kun tulin sataman ja kaupassa käynnin jälkeen, olikin vuorossa Titon ulkona käyttäminen. Lenkin päätteeksi oli vielä kaiken huipuksi naapuritalojen koiria ulkona leikkimässä, joten Tito liittyi iloiseen ryhmään mukaan. Siinä vierähtikin sitten tunnin verran, kun Tito sai leikkiä parhaillaan neljän koiran kanssa :)
Yksi näistä koirista on noin kuusi kuukautta vanha villakoira, mutta aika arka. Hiljalleen sekin alkoi rohkaistua ja vähän elehtiä siihen malliin, että voisi leikkiä. Vielä ei kuitenkaan Titon kanssa tule leikistä mitään, kun poitsu on niin vilkas ja nopea liikkeissään. Pikkunen Koko (tai coco?) -nimeltään ei uskalla niin rohkeaa menoa. Eiköhän tähänkin asiaan saada hiljalleen parannusta kesän aikana. Uskon näin :)

Näin meillä tämä viikko.
Ensi viikolla alkaa keskiviikkona yhdistyksen nenäkäyttökurssi, jota mielenkiinnolla odotan. Saas nähdä mitenkä se tulee sujumaan. Ainakin Titon jatkuvat haistelun yms. perusteella voisi olla Titolle sopiva väsytysjuttu ;)
Perjantaina olisi tarkoitus jatkaa Rally-tokoa, mutta tällä hetkellä on vain kaksi ilmottautunut. Kolme tarvittaisiin vähintään, että kurssi alkaa. Joten nyt on pistettävä peukut pystyyn, että ilmottautumisia tulisi! Olisi harmi, jos ei päästä jatkamaan sitä. Sen verran mukavaa se oli :)

Tässä vielä kuvasatoa sunnuntailta :)
Lauantaina unohtui kamera kotia ja joitakin kuvia on kännykässä. Pitää ne vilasta vielä jossain välissä, et onko mitään julkaisukelpoista.

Sisu ja Tito odottaa...palloa tietty! :)

Vaalea koira oli Into ei Unto :D Sori Päivi, unohdan nimet niin helposti :/

"tässä olis tää pallo, voisitko niin mitenkään?"

Päivi istuttaa koiria, että saavat vähän herkkua :)

Hyvin tottelee :)



Nyt vähän tanssia ennen kuin saa namia ;D

Hienosti odotetaan taas :)

Sisällä Tito pääsi elämänsä ensimmäisen kerran nojatuolin päälle katselemaan maisemia :D

Lälläslää, täällä ollaan! :D

1 kommentti:

  1. Kivoja kuvia! Etenkin tuo kahdella jalalla olevat koiratanssijat :)

    Tuolin selkänoja on mitä pihakoiramaisin tähystys- ja lepopaikka :D

    VastaaPoista

Powered By Blogger