perjantai 11. toukokuuta 2012

Uimista ja rally-tokoa.

Eilen oli Titolla uimapäivä Nooan kanssa koirauimalassa.

Ennen uimaan menoa mentiin sovitusti Puotilan koirapuistoon purkamaan poikien suurimmat riehumisraivoamis hommelit. Hyvin pojat sen hoiti, kuten kuvista näkee ;)
Kaikesta huolimatta pojat tulee erittäin hyvin toimeen, jos joku nimittäin kuvien perusteella kuvittelee ihan jotain muuta :)




Reilu puoli tuntia meni koirapuistossa enemmän ja vähemmän kuratassuna ollessa, mutta onneksi autoon mennessä viimeistään kurat kuivas ja rapis turkista pois.
Vaikka eihän se mitään olisi haitannut vaikka olisikin kuraa ollut, koirat kun oli suihkutettava ennen uimaan menoa. Ihan niin kuin ihmisetkin tekee ennen kuin menevä uimaan uimahallissa.

Seuraavassa sitten kuvia Titon uimisesta ja lopuksi sitten vielä muutama video, olkaapa hyvä :)

Ou nou. Liikaa leluja. Minkä valitsis?!

Pieni lepotauko tekee hyvää.

Tällä kertaa mustekala sai jäädä.

Tito & Nooa rinta rinnan uimassa :)

...Go..! :)

Valinnan vaikeus, mutta Nooan luu -lelu oli kyllä Titon suosikki :)

Uitettu koira.

Vielä mä tän jaksoin hakea.

Ei enää. Please.

Nyt riitti Titolle, mutta hyvin poitsu jaksoi uida! :)

Sitten vielä lupaamani videot:

Tässä ensimmäisessä on Nooan taidonnäytettä :)



Sekä tässä vielä Nooa polskuttelee menemään :)



Tässä pätkässä onkin sitten molemmat näkyvillä :)




Lopuksi vielä Titon taidonnäytettä :)



Keskiviikon jäljestys, eilinen puistoilu ja uiminen taisi vihdoin vaikuttaa Titon energiaan niin että tänään oli aika väsynyttä meininkiä. Paljon on nukkunut. Hyvä niin, sillä tänään alkoi reilun puolentoista kuukauden tauon jälkeen Rally-tokon (linkki vie youtube videoon mistä pystyy katsomaan mitä tämä kyseinen laji käytännössä on) jatkokurssille.

Tällä kertaa kurssilla onkin hyvin rauhallista ja saadaan hyvää opetusta, sillä Titon lisäksi on yksi toinen koira vain. Tämä toinen parivaljakko vaikuttaa aika pitkälle edistyneeltä, sillä siinä koira saa olla vapaana kun radan suorittavat. Me ei sentäs sitä tehdä, kun ei Tito välttämättä tottele ja pysy hallinnassa niin hyvin. Tosin voisi joku kerta kokeilla vapaana oloa, kun ensimmäisen kerran tekee radan läpi. Silloin poitsulla on yleensä todella virittynyt olo hommaan ja homma eteen hyvin, jos meikä osaa asiansa. Tänään minun osalta oli hakusessa vähän asiat, mutta loppua kohden parantui :)

Tito edelleen tekee ohjaajan mukaan todella hyviä ja jämäkkiä istumisia ja kyllä seuraa minua hyvin. Nyt pitäisi vain alkaa siirtymään vaiheeseen, jolloin namikäsi on korkeammalla ja kenties vähemmän palkitsisi, että saadaan vauhtia radan suorittamiseen ja Titon ote ei herpaannu kun minä mietin ja pähkäilen mitä pitäisi tehdä, sekä kaivan namia taskusta ;)

Mukavaa oli kyllä mennä jatkamaan tuota rally-tokoa.
Rentoa meininkiä, mutta samalla joutuu käyttämään aivoja.
Kaikki muut asiat unohtuu tunnin ajaksi :)

Mukavaa yhteistä tekemistä minun ja Titon välillä. Molemmat tykkää.
Tito ehkä senkin takia, kun saa herkkuja silloin ;D
Tänään ostin nakkia, jotta sain sitä poitsulle namiksi. Se oli ehkä vähän liian hyvää herkkua sillä poitsu hyppi vähän liikaa ylös saadakseen nakkipalan, mutta oli ainakin hyvin kiinnostunut minusta ja mun käskyistä ;D

Joten nyt on alkanut toimelias kuukausi Titolla. Kunhan jäljestys ja rally-toko on suoritettu, päästään kaikki ansaitulle kesälomalle pian sen jälkeen. Sitä odotellessa ;)


2 kommenttia:

  1. Moikka! Ajattelin pitkästä aikaa vähän päivittää Tarmon blogin linkkilistaa. Saakos Titon linkittää sinne? :)

    VastaaPoista

Powered By Blogger