maanantai 29. huhtikuuta 2013

Agilitystä vähän.

Tänään oltiin periaatteessa agilityn B-kurssin viimeisellä tunnilla. Käytännössä meillä on vielä yksi kerta edessä, ehkä kesäkuun alussa, kun viime viikolla ei päästy tunnille.

Ei voi olla muuta kuin iloinen Titon puuhista tänään! :)
Oli aivan mahtavassa menossa, siis oikeasti. Aivan mahtavaa! :)

Tunnille mennessä olin hyvin epäileväinen hommien onnistumisesta, koska aamusta lähtien tuntuu että ollaan oltu niin eri planeetoilla. Aamulenkillä veti jatkuvasti ja siitäkös mulla alkaa hermo napsumaan nopeasti. Eihän siinä silloin auttanut muu kuin ottaa poitsu vierelle kävelemään ja heti kun vähän veti niin pysähdyttiin jne.... Back To Basics -päivä. Huoh.

Onneksi kuitenkin kaikki epäilykseni osottautui täysin vääriksi. Keppien pujottelut meni täydellisesti. Tunnin loppupuolella pujoteltiin jo kahdeksan kepin matka, ongelmitta. Minä sanon ohjaajallekkin siinä vaiheessa, että onkohan mulla oikea koira mukana? Ohjaajakin katsoi ihmeissään, kun Tito tekee hommat niin kuin pitääkin :D

Aina se vain osaa yllättää tai sitten se aamuinen molemmin puolinen känkkäily oli vaan hyvä asia :D

Agilityn jatkoa suunnitellaan sitten kesän jälkeen, nyt pidetään sitten kesätauko tästä. Koitetaan kesällä puuhastella muuta, kuten metsässä oleskeluun ja kallioilla kiipeilyihin ja hyppelyihin. Kunhan merivesi/järvivesi lämpiää, niin katsotaan innostuuko poitsu viime kesän veroiseen uimiseen, toivottavasti :)

Aamulenkillä oli myös kepakon heittelyä ja järsimistä.


4 kommenttia:

  1. Kas kas, palikat on asettuneet paikalleen=) Kiva!
    Joskus se pieni tauko tekee terää!

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti tauko teki hyvää, todella hyvä mieli jäi tunnin jälkeen :)

    VastaaPoista
  3. Olen huomannut, että agilitytauko tekee aina vaan hyvää. Kessellä oli kuukauden tauko ja paluu oli suoraan huipulle; ryhmäkisan voitto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekeehän se tauko hyvää. Saa kroppa palautua ja aivot käsitellä tunnilla opittuja asioita rauhassa :)
      Näillä näkymin kesäkuun alussa päästään korvaamaan yksi käymättä jäänyt kerta. Jännä nähdä mitenkä silloin homma tulee menemään.

      Poista

Powered By Blogger