lauantai 20. huhtikuuta 2013

Viimeisiä viedään.

Huomenna koittaa päivä, kun lähdetään viemään Werna-Wirnu -mikälietä (joo, on välillä ongelmana saada sanottua nimi edes sinne päin ;D) takaisin kotiansa.

Aika on mennyt ihan hyvin, ei mitään erityistä mainittavaa ole.
Werna on mieltynyt makoilemaan miun vieressä jatkuvasti ja nuoleskelemaan naamaa, jos satun olemaan paikallani. Hyvin seuraa perässä jatkuvasti. Vähän liiankin hyvin :P
Yöt nukkuu joko jaloissa tai sitten ihan maha vieressä. Herkeämättä lähellä siis.

Ulkona kulkee innokkaana, välillä vähän pelokkaana, mutta ei pahasti. Normaalia semmoista siis. Askel on lennokas, hevosen liike tulee mieleen. Varsinkin etutassujen osalta :D
Tänään ennen iltaruuan saamista käytiin ulkona ja nähtiin sitten kissa. Sen omistaja oli sitä ulkoiluttamassa. Tito jäi tapittamaan paikalleen sitä, koska olisi halunnut päästä lähempää tuttavuutta tekemään. Werna katseli myös, mutta ei ihan niin innokkaana. Olisi halunnut lähteä jo liikkeelle nopeampaan tahtiin. Toki sekin sitten kiinnostui kissasta lisää, kun lähemmäksi päästiin ja varsinkin silloin kun kissa hyppäs maasta kiven päälle. Sillon molemmat ilmeisesti hämmästyi moista tempausta ja alkoi haukkumaan hieman :D

Näillä kahdella leikkihetket on yleensä ajoittuneet siihen, kun tullaan ulkoa sisälle. Muulloin eivät oikein innostu, tai siis Werna. Tito kyllä kovasti yrittää aina välillä :)
Tai aamulla kun herätään, silloin saattavat jonkin aikaa peuhata, mutta veikkaan Wernan haluavan ennemmin ulos tarpeilleen, kuin riehuvat vallattomasti vielä siinä vaiheessa.

Tänään annoin koirille aktivointilelut joita pyörittämällä saavat kuivattua naudanmahaa syödäkseen. Titohan tottuneesti vieritteli niitä, mutta Werna katsoi ihmeissään niitä, eikä tainut oikein hokasta että sen pitäisi liikuttaa niitä. Katseli ja liikkui Titon perässä, kun se teki työt ja söi herkut :)

Saanko nyt mennä syömään Titon nappulat, omat söin jo?

Tänään myös furminaattorilla ja harjalla hoidin turkit, molemmilta.
Kylläpä on ihanan pehmeää karvaa Wernalla Titon karvaan nähden! :)
Tai noh, tunteehan sen eron jo silittämälläkin, mutta vielä erityisen hyvin tunsi furminaattorin käsittelyn jälkeen.
Suht hyvin Werna antoi harjata, lähinnä ongelma oli se, että sen mielestä harjaamisen pitäisi onnistua selälleen maaten ja tassut kohti kattoa :D

Nyt jatkan leffan katsomista, Werna tottuneesti nukkuu vasemmalla puolella ja Tito oikealla. Mikäpä tässä on ollessa mulla :)



2 kommenttia:

  1. Oi Wirnu, oi Wirnu, onpas ollut seikkailua kerrakseen! Kissoja sun muuta!
    Tervetuloa kotiin, saadaan meidän "dynamic-trio" taas koolle! Ja Heidille vielä isot kiitokset kun olet tytsyjä hoidellut ja näyttänyt niille kaupunkia, olet kyllä ihana!

    VastaaPoista

Powered By Blogger